Home > Referenties: verkocht > Margrietlaan 9 Vught
  • Verkocht

Vught, Margrietlaan 9

Een ruime en sfeervolle woning met veel lichtinval, zeer rustig en zonnig gelegen op een mooie locatie en gebouwd onder architectuur (bouwjaar 1958) met 3 slaapkamers en een fijne en zonnige tuin en een zonnige patio. Het bijzondere van de eerste verdieping zijn de hoge raampartijen waardoor er veel lichtinval van diverse kanten aanwezig is. De woning ligt in het zeer kindvriendelijke opgezette villapark “De Tuinen van Heym, op de Margrietlaan, te midden van Vught Noord.

De woning heeft een entree met garderobe, een grote woonkamer met houtkachel (ter overname) en aansluitend een uitbouw met uitzicht over de rondom gelegen tuin, een woonkeuken met kelder en een toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer. Tevens is de woning voorzien van een zeer ruime binnenpatio en een extra berging en het geheel heeft een mediterrane uitstraling. Indien gewenst, zijn er voldoende mogelijkheden tot eventueel uitbouwen van de woning.

De woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, het station, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch. Op korte fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, zwembad, atletiek, etc.). De woning is een ideaal huis voor een gezin met kinderen of mensen die graag sfeervol willen wonen.


Bijzonderheden woning

Berging/ bijkeuken: Aanwezig Nefit Topline CV ketel (2013), Rainbird zone beregeningssysteem. Aansluiting voor wasmachine droger en aansluiting mogelijk voor zonnepanelen.
Tuin: Voorzien 2-zone verlichting (spots en lichtbollen) en 2-zone beregening pop-up sproeiers.
Isolatie: De woning is in 2012 gekeimd(minder vochtdoorslag) en het linkerdeel van het huis heeft spouwmuur isolatie(Isoprofs 2016)
Verwarming: Deels vloerverwarming door middel van Nefit Topline HR CVB-ketel(2013), Vaillant Turbomag gesloten HR geiser(2013) en close in boiler
Asbest: Voor zover bekend is asbest niet aanwezig. Gezien het bouwjaar van de woning wordt de aanwezigheid echter niet uitgesloten.
Olietank: Gesaneerd onder KIWA Certificaat

Te koop staande huizen