Home > Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen.
Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen.

Een rijksmonument, gemeentelijk monument of een nsw landgoed verkopen.

Een monument verkopen is niet hetzelfde als de verkoop van een 'gewoon' huis. En ook een gerangschikt NSW landgoed verkopen is gebonden aan bepaalde regels. Al was het maar omdat u als verkoper een zekere verantwoordelijkheid hebt. Naast het feit dat u eigenaar bent, bent u ook 'rentmeester' van dit erfgoed, met de verantwoordelijkheid om het monumentale pand of landgoed door te geven aan toekomstige generaties. Daarom gaat u liefst met een makelaar in zee die zeer veel ervaring heeft in de verkoop van monumentale panden en die uw monument of landgoed op een respectvolle manier aan geselecteerde potentiële kopers presenteert.

POTENTIELE KOPERS VOOR MONUMENTEN EN LANDGOEDEREN

Den Hollander Vastgoed Wonen in Vught, makelaar in de verkoop van 'betere huizen', heeft vaak objecten in de verkoop op idyllische plekjes in Brabant. Doordat we ons concentreren op de verkoop van huizen met een zekere klasse, hebben wij ook regelmatig monumenten en landgoederen in de verkoop. Onze steeds wisselende portefeuille van dikwijls bijzondere monumentale panden trekt een bepaald soort geïnteresseerden aan. Deze mensen benaderen ons omdat zij op zoek zijn naar een buitengewone woning. Zij willen graag statig wonen, liefst in een klassiek pand met historie en karakter, en hebben hiervoor ook het benodigde budget. Niet alleen voor de initiële aanschaf, maar zeker ook voor het aansluitende onderhoud en eventuele werkzaamheden die garant staan voor het behoud van het monument.

NETWERK VAN SPECIALISTEN

Doordat wij ons volledig toeleggen op de betere huizen, hebben wij in de afgelopen 20 jaar grote kennis en ervaring opgebouwd in dit hogere segment. We onderhouden een uitgebreid netwerk van erkende specialisten op het hoogste niveau, die antwoord kunnen geven op alle belangrijke vragen omtrent monumenten en NSW-landgoederen. Zij hebben alle hiertoe benodigde bouwkundige kennis en zijn thuis in het woud van uiteenlopende subsidieregelingen, wat vooral van pas komt bij het verkopen van rijksmonumenten. Want hoeveel kopers weten dat de instandhoudingskosten van een rijksmonument voor een behoorlijk deel subsidiabel zijn? 
En welke kopers kennen de ruime fiscale voordelen van een NSW-landgoed? Zo is het zeer aantrekkelijk een NSW landgoed te kopen vanuit het oogpunt van estate planning, omdat via deze weg vermogen vrij naar de kinderen overgeheveld kan worden. Dit kan leiden tot aanzienlijke beperking van schenk- en erfbelasting.

UW MONUMENT TE KOOP IN ZUID-NEDERLAND

Wilt u een monumentaal pand verkopen in ons werkgebied: Den Bosch, Vught, Tilburg, Eindhoven, Brabant en Zuid-Nederland? Wij helpen u graag uw waardevolle pand door te geven naar een volgende generatie, die het op eenzelfde manier zal gaan bewonen als u zelf gedaan hebt. Uw monument voelt zich dan ook vast thuis in onze actuele selectie gemeentelijke monunumenten en rijksmonumenten

MOGEN  WIJ UW WAARDEVOLLE MONUMENT OF NSW LANDGOED VERKOPEN?

Wij zijn den Hollander Vastgoed Wonen. Ons kantoor heeft als belangrijkste doelstelling : makelen op het hoogste niveau. Wij zien het als onze plicht om uw monument onder te brengen bij een koper die er lang en gelukkig in kan leven en van zal genieten.

Neemt u dan contact met ons op? Dan kijken we samen hoe en aan wie wij het beste kunnen verkopen.

Bekijk ons aanbod monumenten