beoordeling klanten

Aan- of verkoop van een monument of een NSW-landgoed

Door onze specialisatie in betere huizen begeleiden wij regelmatig de aan- of verkoop van buitengewone panden en domeinen op idyllische plekjes. Dit zijn vaak monumenten of landgoederen die onder de Natuurschoonwet (NSW) vallen. Den Hollander Vastgoed Wonen is erkend monumentenmakelaar. De Nationale Monumenten Organisatie publiceert de monumentale koopobjecten van onze klanten dan ook op het Nationale Monumenten Portaal.

NETWERK VAN SPECIALISTEN

Transacties rond monumenten zijn complexer dan verkoop van panden zonder monumentale status. We hebben de afgelopen 22 jaar veel relevante ervaring opgebouwd. Bovendien onderhouden we een breed netwerk van specialisten met uitgebreide kennis van alle bouwkundige, juridische en financiële facetten van beheer, onderhoud en renovatie van monumenten.

THUIS IN SUBSIDIEREGELINGEN

Een monument is een waardevol bezit en kan dat blijven met intelligent gebruik van uiteenlopende subsidieregelingen. Met name voor kopers interessant, omdat door subsidies en fiscale regels de kosten van instandhouding flink lager kunnen uitpakken. Overigens kan een NSW-landgoed een aantrekkelijk onderdeel van uw estate-planning zijn, als middel om vermogen vrij over te hevelen naar de kinderen. Met aanzienlijke beperking van schenk- en erfbelasting tot gevolg.

AAN- OF VERKOOP VAN EEN MONUMENT? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Zoekt u een nieuwe eigenaar voor uw monument of NSW-landgoed, of wilt u juist een uitzonderlijk historisch object aankopen? Wij helpen u graag met een respectvolle benadering van het cultureel erfgoed in kwestie. Een en ander conform ons officiële motto: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden.”

Bekijk ons aanbod monumenten
Bekijk onze transacties monumenten
NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF