beoordeling klanten

Aankoop van een woning, appartement of bouwgrond

“Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden”

Om u optimaal te ondersteunen bij het aankooptraject beginnen we met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Bij ons op kantoor of bij u thuis bespreken we uw wensen, eisen en de financiële mogelijkheden. Ook geven we u een overzicht van recent verkochte huizen in uw zoekgebied, inclusief de prijzen en een schatting van eventuele verbouwkosten. Tot slot nemen we grondig het aankoopproces met u door en nemen we ruim de tijd voor al uw vragen. Dit eerste gesprek is vrijblijvend, en geheel gratis.

Zodra u ons de definitieve zoekopdracht geeft, gaan we actief de markt benaderen. Wij kennen de regio als geen ander en hebben een uitstekend netwerk met andere verkoopmakelaars. Daarnaast onderhouden we contacten met mensen die op termijn hun huis willen gaan verkopen, waardoor we vaak als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Bij bezichtigingen en onderhandelingen staan we letterlijk en figuurlijk aan uw zijde. We laten zo nodig bouwkundig of juridisch onderzoek doen en kunnen de juiste aankoopprijs grondig cijfermatig onderbouwen.

Wij zorgen dat alle tijdens het aankoopproces gemaakte afspraken goed vastgelegd worden in het koopcontract. Aansluitend blijven we u begeleiden tot en met de notariële afhandeling. Tijdens dit hele proces denkt uw vaste contactpersoon heel bewust mee vanuit uw standpunt. Conform het officiële motto van ons kantoor: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden." 

Op onze pagina Aanbod of Transacties ziet u welke verkoop- en aankoopprojecten wij tot een goed einde gebracht hebben. Zo krijgt u een aardige indruk van de kwaliteit van ons werk.

 
NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF