beoordeling klanten

Visie en aanpak

Onze motto is: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden”. U kunt dan ook rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, service en persoonlijke begeleiding.

Topkwaliteit bieden kan alleen als je je bewust specialiseert. Wij concentreren ons op aan- en verkoop van de betere huizen. Dat doen we al 25 jaar met veel succes: we behalen significant betere resultaten dan de andere makelaars in onze regio.

Een belangrijke basis voor dit succes is onze kennis van deze regio. Hier zijn wij kind aan huis. Met onze grondige kennis van zowel de steden als de landelijke omgeving kunnen we u perfect adviseren over de beste dorpen, wijken en straten om in te wonen, en ook nauwkeurig de waarde van woningen bepalen.

OPRECHTE AANDACHT EN MAATWERK 

Wij beschouwen iedere woning, elk perceel en ieder monument als een project op zich. Of het nu om verkoop, aankoop of taxatie gaat, we bereiden ons uitstekend voor, bepalen samen met u de strategie en hanteren een concreet plan van aanpak. Door onze duidelijke procedures en frequent overleg weet u steeds precies waar u aan toe bent.

Ons team staat altijd voor u klaar om u deskundig en persoonlijk te begeleiden. Met telkens weer dat motto: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden.” Meer weten? Neem contact met ons op! 
NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF