Home > Verkoop van uw huis, appartement of bouwperceel
Verkoop van uw huis, appartement of bouwperceel

Verkoop van uw huis, appartement of bouwperceel

“Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden”.

Een succesvolle verkoop start met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Daarbij presenteren wij een eerste marktanalyse met de gangbare verkoopprijzen bij u in de buurt. De tweede stap is het opstellen van een gedetailleerd verkoopplan, met een grondige onderbouwing van de vraagprijs, die we graag uitgebreid toelichten. In dit plan geven we ook aan hoe u uw woning nóg aantrekkelijker kunt maken voor potentiële kopers. Tot zover is onze inbreng gratis.

Gunt u ons inderdaad de verkoopopdracht, dan gaan we de verkoop gedegen voorbereiden. Denk aan de styling, de juridische documentatie, een fotorapportage van een gespecialiseerde fotograaf, terwijl een professionele tekstschrijver aantrekkelijke verkoopteksten verzorgt. Zo ontstaat een perfecte presentatie, met zowel een luxe gedrukte brochure als plaatsing op onze eigen website en Funda.

Wij onderhouden alle contacten met potentiële kopers en nemen uitgebreid de tijd voor de bezichtigingen. Vervolgens slepen wij met tactvol onderhandelen de beste prijs voor u uit het vuur. Is er een mondeling akkoord, dan leggen wij alles juridisch sluitend vast in een verkoopcontract en begeleiden we u bij de notariële afhandeling.

Bij dit hele proces denkt iedereen in ons team heel bewust vanuit uw standpunt. Conform het officiële motto van ons kantoor: “Wij helpen u zoals wij zelf geholpen willen worden.”