Home > Referenties: verkocht > Zonneweilaan 21 Vught
  • verkocht

Vught, Zonneweilaan 21

Een fantastisch mooie en royale villa in uitstekende staat gelegen aan de rustige Zonneweilaan te midden van het villapark Vught met een fraaie en riante tuin. De villa heeft een inhoud circa 1.643 m³ en een zonnig perceel van 2.070 m².

De villa is gebouwd onder een geslaagde architectuur waar uitsluitend gebruik gemaakt is van duurzame en luxe materialen. De villa heeft een ruime hal, een lichte living met een gashaard, een luxe keuken met bijkeuken, vijf slaapkamers, drie badkamers, een multifunctionele ruimte (nu in gebruik als speel/loungekamer), diverse walk-in-closets en bergingen, een dubbele inpandige garage, een zeer ruime kelder (deels in gebruik als wijnkelder). De villa is voorzien van zonnewering/luiken, vloerverwarming, rookmelders, veiligheidssloten, alarminstallatie en een mechanische luchtbehandelingssysteem, een centraal stofzuigsysteem en een kruipruimte onder de gehele villa.

Het geheel bevindt zich in een uitmuntende staat en is een ideaal huis voor een gezin met kinderen, maar ook zeer geschikt voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen of voor mensen die wonen en werken graag willen combineren. Ook zijn er mogelijkheden voor huisvesting van een au pair.

Zonneweilaan
De Zonneweilaan behoort tot één van de mooiste lanen van het villapark van Vught en mag daarom ook als toplocatie gekenmerkt worden. De Zonneweilaan is een zeer rustige straat, met enkel en alleen grote villa’s op uitermate ruime percelen en is ook zeer kindvriendelijk.

Vught
De villa is gelegen op een mooi perceel in het villapark van Vught, omgeven door veel groen. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het villapark een prachtige woonwijk, gekenmerkt door villa’s en een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide- en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan 's-Hertogenbosch en de Drunense Duinen. Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen en een atletiekbaan. Op fietsafstand liggen hockey- en voetbalvelden. Lagere scholen en een middelbare school liggen op 5 minuten fietsen. Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant.

Te koop staande huizen