Home > Referenties: verkocht > Raadhuisstraat 2007 Vught
  • Verkocht

Vught, Raadhuisstraat 2007

Het betreft hier een in “nieuwstaat” verkerend appartement met twee slaapkamers, met een oppervlakte van circa 110 m² inclusief een op het zuiden gelegen inpandig terras, gelegen op de tweede verdieping.

Er is een centrale afgesloten royale entree met een bellentableau, brievenbussen, een automatische toegangsdeur en een lift.

De indeling van het appartement is een entree, berging/garderobe, een living met open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer, een separaat toilet, een kast t.b.v. de wasmachine en droger en een inpandig balkon c.q. overdekt terras.

Tevens behoort bij het appartement een afgesloten berging en een parkeerplaats in de kelder.

Appartement 2007 is te bereiken met de lift en via het trappenhuis en is gelegen in het centrum van Vught in de buurt van winkels, het NS-station terwijl de Vughtse Heide en het natuurgebied De IJzeren Man en het centrum van het bourgondische ’s-Hertogenbosch op 15 fietsminuten te bereiken zijn.

Het appartement wordt gekenmerkt door hoge plafonds en lichte ruimtes die met zeer hoogwaardige en luxe materialen zijn afgewerkt en verkeert in “nieuwstaat”.

De maandelijkse bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt momenteel € 225,00 per maand.

Te koop staande huizen