Home > Referenties: verkocht > Lijsterbeslaan 17 Vught
  • Verkocht

Vught, Lijsterbeslaan 17

Wonen in een villa waarin u het gevoel krijgt dat het altijd zomer is? Dan is dit uw villa. Deze villa heeft een hele ruime lichtinval en is uitstekend gelegen op het zonnige perceel.
De villa is in 2007 gemoderniseerd en biedt zeeën aan ruimte en mogelijkheden. De begane grond heeft een woonkamer met gas openhaard met twee grote schuifpuien naar de zongerichte tuin, een eetgedeelte met aangrenzend de keuken en een bijkeuken / wasruimte. Verder heeft de villa op de begane grond een ruime hal en een kantoor c.q. speelkamer, welke ook voorzien is van een schuifpui naar de heerlijke tuin. Daarnaast is er een zeer grote garage, die wellicht omgebouwd kan worden tot extra leefruimte.

Zowel de eerste verdieping als de tweede verdieping zijn in 2018 opnieuw geschilderd in een lichte kleurstelling. De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één badkamer met jacuzzi. De masterbedroom is voorzien van een walk–in closet.
De tweede verdieping (via de vierde slaapkamer te bereiken) heeft een overloop met wastafel met veel bergruimte en met een ruime vijfde slaapkamer, voorzien van een grote dakkapel.
De zonnige tuin waar het heerlijk toeven is, ligt op het zuidwesten en heeft verschillende (terras-)mogelijkheden om de zon en de schaduw op te zoeken. De oprit met een vrijstaande garage met een op afstand bedienbare garagedeur biedt ruimte aan 2 autos en heeft een fietsenberging.

Locatie
De villa is gelegen in een zeer rustige straat op een van de meeste gewilde locaties van het oude villapark van Vught op 700 meter van de Vughtse Heide.
Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen.
Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt. Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium is op circa 5 minuten fietsafstand; diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) zijn op circa 10 minuten fietsafstand. Het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische 's-Hertogenbosch is op circa 15 minuten fietsafstand.

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand met ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS- station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is.