Home > Referenties: verkocht > Lijsterbeslaan 18 Vught
  • Verkocht

Vught, Lijsterbeslaan 18

Een fijne villa, gelegen in een rustige statige straat in Vught Noord. De Lijsterbeslaan behoort tot een van de lanen van het villapark van Vught. De villa ligt in een zeer kindvriendelijke buurt, op loopafstand van basisscholen en sportfaciliteiten.

De villa heeft in totaal drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De mogelijkheid bestaat op een eenvoudige wijze een vierde slaapkamer te creëren. Deze villa heeft een ruime entree, een grote woon/eetkamer met een open haard en een schuifpui naar een terras, een half open keuken en een toilet op de begane grond. Via de bordestrap kom je op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en twee badkamers.
Een van de slaapkamers is zo groot dat van deze slaapkamer gemakkelijk twee slaapkamers gemaakt kunnen worden. Bijzonder van de eerste verdieping zijn de hoge plafonds waardoor er veel lichtinval aanwezig is. Er is op deze verdieping een badkamer met bad en er is een aparte kinder badkamer met douche en toilet. Er is een vliering, die via de badkamer te bereiken is. De woning heeft een groene tuin geheel rondom het huis gelegen. Op de oprit kunnen meerdere auto’s parkeren. De garage is geschikt voor één auto en achter de garage bevindt zich een
aparte berging. Er zijn meerdere zon- en schaduwterrassen in de tuin tevens is er een buiten open haard. Deze woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, het NS station, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch. Op korte fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, golf, fitness, zwembad, etc.).

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Lijsterbeslaan
De Lijsterbeslaan is een rustige straat en is zeer kindvriendelijk, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het “Villapark”. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven.
De Lijsterbeslaan ligt op korte fietsafstand van de Vughtse Heide, een groot heide- en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen en het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt.

Bijzonderheden
De villa is grotendeels voorzien van dubbelglas. Er is deels zonnewering aanwezig. Voor zover bekend is asbest niet aanwezig. Gezien het bouwjaar van de woning wordt de aanwezigheid echter niet uitgesloten. De verwarming vindt plaats door middel van een C.V.-ketel. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule opgenomen worden.

Te koop staande huizen