Home > Referenties: verkocht > Loyolalaan 19 Vught
  • Verkocht

Vught, Loyolalaan 19

Een geweldige villa, heel rustig gelegen op een toplocatie op slechts 500 meter van basisscholen en de Vughtse Heide, op 10 minuten fietsafstand afstand van het NS station Den Bosch en het bruisende centrum van Den Bosch. Dit soort villa’s zijn er niet veel in Vught ; er is geen geluidsoverlast van de snelweg of de spoorlijn, de villa verkeert in zeer goede staat en heeft een apart gastenverblijf. Kenmerkend is dat de villa een ruime lichtinval heeft.

De villa heeft een royale entree, een keuken, een study c.q. kinderkamer, een grote tuingerichte living met open haard, en uiteraard een keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en twee badkamers. De tweede verdieping heeft een vierde slaapkamer, de wasruimte en een zolderruimte. De villa heeft een fijne en zonnige tuin. Verder heeft de villa acht zonnepanelen die circa 1/3 van de woning voorziet van energie. In 2016 is er een nieuw dubbelglas in de kozijnen gezet (HR+ en HR++ beglazing), er is vloerverwarming gekomen in de entree, de keuken en de study. Verder is in 2017 de CV ketel vernieuwd en is het gastenverblijf gerealiseerd.

Wilt u een fijn gezinshuis, gelegen op een rustige en mooie toplocatie in Vught met veel groen om u heen en dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit uw huis!

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand met ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Te koop staande huizen