Home > Referenties: verkocht > Lijsterbeslaan 14 Vught
  • verkocht

Vught, Lijsterbeslaan 14

Een zeer ruime villa in goede staat met veel lichtinval en een verzorgde tuin en een grote carport. De villa heeft in totaal vier slaapkamers, twee badkamers, een serre met een schuifpui naar de tuin en een study c.q. tuin-/kinderkamer. Bijzonder van de eerste verdieping zijn de hoge plafonds waardoor er veel lichtinval aanwezig is. De villa ligt in een zeer kindvriendelijke buurt.

De villa heeft een ruime entree, een grote woon/eetkamer met een open (gas)haard en een schuifpui naar de serre, een serre met een schuifpui naar de tuin, een half-open keuken, een study c.q. tuin-/kinderkamer, een separate berging en een toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers.

De woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, het NS station, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch. Op korte fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, golf zwembad, etc.).

Lijsterbeslaan
De Lijsterbeslaan behoort tot een van de lanen van het villapark van Vught. De laan is een rustige straat en is zeer kindvriendelijk, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het “Villapark”. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven.

De Lijsterbeslaan ligt op korte fietsafstand van de Vughtse Heide, een groot heide- en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen en het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt.

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

In deze woning is een alarmsysteem is aanwezig. De villa is grotendeels voorzien van dubbelglas en er is deels zonnewering aanwezig. De verwarming en warm water voorziening is door middel van een Daalderop Combifort C.V.-ketel. De villa heeft een verzorgde tuin met zonneterrassen, een vijver, een ondergronds irrigatiesysteem, buitenverlichting en een tuinhuisje voor extra berging. Er is een zeer ruime carport (oppervlakte: circa 39 m²) met voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s en met toegang tot de ruime berging. Voor zover bekend is asbest niet aanwezig. Gezien het bouwjaar van de woning wordt de aanwezigheid echter niet uitgesloten.

Te koop staande huizen