Home > Referenties: verkocht > Prinsenhage 63 Vught
  • Verkocht

Vught, Prinsenhage 63

Een op een gewilde en zeer rustig en bosrijke locatie met veel groen omgeven gelegen woning met een zitkamer met uitzicht over de tuin en aansluitend een studeerhoek en een half-open keuken, een waskamer en een garage met elektrische deur. De woning is voorzien van twee slaapkamers waarvan een slaapkamer met badkamer op de begane grond en de tweede slaapkamer op de eerste verdieping met eveneens een badkamer. In de tuin is nog een berging. De garage is eenvoudig om te bouwen tot een extra slaap/kinderkamer.

De woning bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is gelegen in een zeer groene en uitermate rustige omgeving. Vanuit de tuin is er een geheel vrij gelegen uitzicht naar de bossen.De woning is op korte afstand gelegen van alle uitvalswegen en op korte fietsafstand van het centrum van Den Bosch en natuurgebieden Het Bossche Broek, “De IJzeren Man”, de Vughtse Heide, diverse scholen en het centrum van Vught.

Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand naar ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp en ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Te koop staande huizen