Home > Referenties: verkocht > Onsenoortsestraat 10 Nieuwkuijk
  • Verkocht

Nieuwkuijk, Onsenoortsestraat 10

Een uitermate sfeervol en in uitstekende staat verkerende half vrijstaande woning met een mooie diepe tuin met een poolhouse (voorzien van een infrarood sauna), een verwarmd zwembad, een bijgebouw met diverse opstallen en een paardenweide (eb-vloed-bak) voor paarden.

De woning is geheel gemoderniseerd onder een geslaagde architectuur waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van duurzame en luxe materialen. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming met twee separate zones, een moderne keuken (2016), dubbel glas, led-verlichting, rookmelders, twee HR C.V.-installaties, een camerasysteem rondom (2016) en een beregenings-installatie.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer en luxe woonkeuken (uitgerust met alle voorzieningen) met een uitbouw met prachtig zicht op de fraaie zonnige tuin met veel privacy, vier slaapkamers, een badkamer en een ruime oprit met een zware automatische metalen poort (2017). De tuin is voorzien van groot zonneterras, een bijgebouw met paardenstallen, een paardenweide/rijbak, een poolhouse met een infrarood sauna, een verwarmd zwembad en een speelplaats voor kinderen.

De woning is rustig gelegen aan de rand van Nieuwkuijk met alle voorzieningen (supermarkt, basisschool, diverse sportfaciliteiten) en op korte afstand van het centrum van Vlijmen, het Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen en op slechts 10 autominuten van ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Een buitenkans voor paardenliefhebbers of iemand die sfeervol wil wonen. Maar ook ideaal voor een gezin met kinderen of mensen die wonen en werken graag willen combineren.

Te koop staande huizen