Home > Referenties: verkocht > Hoogbeek 1A Sint Michielsgestel
  • Verkocht

Sint Michielsgestel, Hoogbeek 1A

Een luxe vrijstaande woning met een fraaie tuin met een riante overkapping, een zeer ruime garage, 4 ruime slaapkamers en een studeer/zolderkamer. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in een aangename wijk. De woning is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen en gelegen op korte afstand van scholen en het centrum van Sint Michielsgestel.

De goed onderhouden woning heeft een royale woonkamer met uitzicht over de achtertuin, een eetkamer met aansluitend een moderne en luxe keuken, een zeer ruime garage voorzien van elektriciteit en een werkbank, een luxe bijkeuken met toegang tot de tuin. De tuin is voorzien van een overkapping, elektriciteit, een bijgebouw/berging met een keukenblok en elektriciteit en twee extra bergingen. Tevens is de tuin rondom voorzien van een sproei-installatie.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich in totaal vier slaapkamers, een moderne badkamer (van 2018), een open studeerkamer (eenvoudig te verbouwen tot 5e slaapkamer) en een C.V.-ruimte met een HR Remeha Calenta (2012). De woning is voorzien van luxe materialen zoals leistenen vloeren met vloerverwarming en aluminium kozijnen met ingebouwde rolluiken.

Sint Michielsgestel is een dorp met haar eigen winkels, scholen en diverse sportfaciliteiten en het centrum van de bourgondische hoofdstad van Brabant ’s-Hertogenbosch bevindt zich op korte afstand.

Te koop staande huizen