Home > Referenties: verkocht > Lekkerbeetjenlaan 21 Vught
  • Verkocht

Vught, Lekkerbeetjenlaan 21

Een uitermate sfeervol en in uitstekende staat verkerende villa, inhoud circa 822 m³, met een prachtige zonnige tuin gelegen op een perceel van 1.103 m². De villa is rustig gelegen, nabij de Vughtse Heide en te midden van het geliefde villapark van Vught. Een ideaal huis voor een gezin met kinderen of mensen die graag sfeervol willen wonen.

De villa heeft veel lichtinval en is verrassend groot. De begane grond heeft een zeer ruime living, een televisie/kinderkamer, een woonkeuken, een bijkeuken/waskamer en een hal. Op de eerste en tweede verdiepingen bevinden zich in totaal vijf slaapkamers, twee badkamers en voldoende bergruimte. Naast de villa is een aangebouwde schuur/berging voor stalling van fietsen en tuinapparatuur.

Het geheel is altijd zeer goed onderhouden en heeft een goed afwerkingsniveau en bevindt zich in uitstekende staat.

De villa is gelegen op een mooi perceel in een zeer rustige straat op een van de meeste gewilde locaties van het oude villapark van Vught op 300 m van de Vughtse Heide. Het “Oude Villapark” in Vught wordt gekenmerkt door vrijstaande villa’s en is een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen. Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen en een atletiekbaan. Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium bevinden zich op circa 5 minuten fietsen. Diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, etc) bevinden zich op circa 10 minuten fietsen, terwijl het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische ’s-Hertogenbosch zich op circa 15 fietsminuten bevindt.

Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand met ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Te koop staande huizen