Home > Referenties: verkocht > Loonsebaan 173 Vught
  • Verkocht

Vught, Loonsebaan 173

Een uitermate sfeervol en in goede staat verkerende jaren dertig villa met een overkapping, een bijgebouw en een zonnige tuin. De villa is gelegen tegenover de Vughtse Heide op de hoek van de Heiweg en de Loonsebaan te midden van het villapark van Vught en op korte loopafstand van de IJzeren Man. De villa is bijzonder smaakvol gerenoveerd met veel oog voor detail, het heeft de geliefde jaren dertig uitstraling behouden.

De villa heeft ruim entree, een woonkeuken (met kelder) met aansluitend een eetkamer met openslaande deuren naar de overkapping en tuin, een riante living met een tuinkamer met veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin en een ruime studeerkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (waarvan een ouderslaapkamer met een walk-in kastenkamer) en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich een slaapkamer, een waskamer, een tweede badkamer en extra bergruimte. In de tuin is een bijgebouw gelegen met een eigen keukenvoorziening, een sauna, toilet en douche, een atelier /loungeruimte en een ruime schuur/berging. De villa heeft diverse zonneterrassen en een oprit op eigen terrein.

De villa is op korte afstand gelegen van alle uitvalswegen en op korte fietsafstand van het centrum van Vught en Den Bosch evenals de natuurgebieden “De IJzeren Man” en Het Bossche Broek. Er zijn diverse lagere, middelbare scholen en sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, etc.) op fietsafstand gelegen.

De Loonsebaan is een statige, groene straat, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het oude “Villapark”. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. De omgeving van Loonsebaan 173 wordt gekenmerkt door villa’s met een aantal grote percelen en natuurlijk vele oude eiken. De Loonsebaan 173 ligt tegenover de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen en het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt.

Deze villa is grotendeels voorzien van dubbel glas. Verwarming en warm water gaat door middel van twee ketels; Nefit Ecomline en een Nefit Topline C.V. en er is deels vloerverwarming aanwezig. De villa is voorzien van een alarmsysteem en heeft een stoppen automaat. Het dak van het bijgebouw, voorheen garage, bevat asbesthoudend materiaal. Gezien de leeftijd van de woning wordt verdere aanwezigheid van asbest niet uitgesloten.

Loonsebaan 173, is een ideaal huis voor een gezin met kinderen en ook voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen.

Te koop staande huizen