Home > Referenties: verkocht > Berkenheuveldreef 3 Vught
  • Verkocht

Vught, Berkenheuveldreef 3

Een vrijstaande villa, uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. De villa heeft een grote zitkamer met open haard, een woonkeuken met bijkeuken/badkamer en een studeerkamer op begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime berging. De villa heeft een vrijstaande garage en een grote carport. De oprit is geschikt voor meerdere auto’s.

De villa is perfect gelegen op het zuid-westen en op een zonnig perceel. De tuin heeft een diverse zonneterrassen, fraai begroeide borders en grasvelden. De villa verkeert in redelijke staat maar dient aangepast te worden aan de woonwensen van deze tijd, mogelijkheden hiervoor zijn in de artist impressions weergegeven. Een bouwkundig rapport is aanwezig.

De Berkenheuveldreef is een mooie laan, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het “Villapark”. De Berkenheuveldreef wordt gekenmerkt door mooie villa’s met grote percelen. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen.

Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt. Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium is op circa 5 minuten fietsafstand; diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) zijn op circa 10 minuten fietsafstand. Het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische 's-Hertogenbosch is op circa 15 minuten fietsafstand.

Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand met ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is.

Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Te koop staande huizen