Home > Referenties: verkocht > Baroniesingel 26 Vught
  • Verkocht

Vught, Baroniesingel 26

Een fantastisch mooie moderne en zeer ruime villa in uitmuntende staat, gelegen op één van de mooiste locaties in Vught Zuid met een fraaie tuin en een schitterend uitzicht over een prachtige vijverpartij met groenvoorziening.

De villa heeft een ruime hal, een woonkamer met een gas openhaard, een riante woonkeuken (2016) met een gas openhaard, een studeerkamer, vijf slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met een grote en luxe badkamer en suite (2010), een tweede badkamer, een kastenkamer (eventueel te gebruiken als 6e slaapkamer), een ruime bijkeuken en een
stenen garage. De tuin is mooi ingericht met verschillende zonneterrassen, een overkapte veranda met gas openhaard en een groot kunstgrasveld.

Het huis is een ideaal huis voor een gezin met kinderen, maar ook zeer geschikt voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen of voor mensen die wonen en werken graag willen combineren.

De woning is gelegen in een zeer gewilde omgeving op loopafstand van bossen, diverse sportaccommodaties voetbal, tennis, hockey, golf, zwemmen en een fitnesscentrum. Op korte afstand bevinden zich diverse scholen en het winkelcentrum.

Te koop staande huizen