Home > Referenties: verkocht > Berkenheuveldreef 13 Vught
  • Verkocht

Vught, Berkenheuveldreef 13

In het oude villapark van Vught en dichtbij de Vughtse Heide en de IJzeren Man in een rustige en zeer gewilde straat gelegen geschakelde moderne villa, inhoud ca 1.003 m³ met een fijne en zonnige tuin en een achterom. De villa bevindt zich in uitstekende staat. De tuin biedt alle privacy en is geheel onder architectuur aangelegd met een vijver, een zonneterras, mooie bomen en volop groen. Perceel 1.201 m²

De villa heeft een riante living met aansluitend een ruime woonkeuken met veel lichtinval en openslaande deuren naar de voor- en achtertuin, een study en een ruime bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is een riante vierde slaapkamer met een eigen badkamer.

Het geheel bevindt zich in een uitmuntende staat en voldoet volledig aan de wooneisen van 2017, instapklaar. Een ideaal huis voor een gezin met kinderen.

Het “Oude Villapark” in Vught wordt gekenmerkt door vrijstaande villa’s en is een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen. Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen en een atletiekbaan.

Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium is op circa 5 minuten fietsafstand; diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) is op circa 10 minuten fietsafstand. Het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische 's-Hertogenbosch is op circa 15 minuten fietsafstand.

Te koop staande huizen