Home > Referenties: verkocht > Vogelkerslaan 8 Vught
  • Verkocht

Vught, Vogelkerslaan 8

Een ruime en luxe villa met een inhoud circa 987 m³ met een zeer grote garage gelegen op een riant perceel van 1.303 m² aan een van de mooiste lommerrijke lanen van het oude Vughtse villapark. De villa is omgeven door vrijstaande villa’s op fraaie percelen en gelegen op zeer korte loopafstand van het natuurgebied De IJzeren Man. De villa verkeert in uitstekende staat en heeft een grote fraai aangelegde omheinde tuin met houten poort met diverse zonneterrassen en een oprit met ruim voldoende parkeergelegenheid.

De villa beschikt over een ruime hal, een riante living met open haard, een grote woonkeuken, een bijkeuken, zes slaapkamers, twee badkamers, een waskamer, diverse bergruimtes, een kelder en een grote garage van circa 56 m².

Het geheel is een ideaal huis voor een gezin met kinderen, maar ook zeer geschikt voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen.

De Vogelkerslaan behoort tot op één van de mooiste lanen van het villapark van Vught en mag daarom ook als toplocatie gekenmerkt worden. De Vogelkerslaan is een zeer rustige straat, met enkel en alleen grote villa’s op uitermate ruime percelen. In de Vogelkerslaan komt vrijwel alleen bestemmingsverkeer en dus is de Vogelkerslaan ook zeer kindvriendelijk.

De bossen en het natuurgebied de IJzeren Man liggen op korte loopafstand en in de nabijheid zijn meerdere middelbare scholen en verschillende lagere scholen gelegen. Op korte loop- of fietsafstand liggen vele sport accommodaties (hockey, tennis, voetbal, zeilen. etc). De bourgondische hoofdstad van Nood Brabant ’s-Hertogenbosch met zijn vele winkels en gezellige restaurants en kroegjes is bereikbaar binnen 15 minuten fietsen.

Te koop staande huizen