Home > Referenties: verkocht > Loyolalaan 82 Vught
  • Verkocht

Vught, Loyolalaan 82

Een vrijstaande villa met een inhoud van circa 850 m³, gelegen op een zeer zonnig perceel aan de groene Loyolalaan. De villa is geheel gerenoveerd in het jaar 2000 en 2015 en heeft een living, een eetkeuken, een grote serre, een bijkeuken, vier slaapkamers, een badkamer en een dubbele garage. Perceel 1.640 m² met een zwembad.

De villa ligt in een zeer kindvriendelijk buurt en het geheel bevindt zich in goede staat van onderhoud.


Locatie
De villa heeft een vrij uitzicht en is rustig gelegen op een zeer zonnig perceel aan een lommerrijke laan omgeven door vrijstaande villa’s en grenst bijna aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan het natuurgebied “De IJzeren Man”. “De IJzeren Man” is een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt. Op korte loop-/fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten zoals tennis, hockey, voetbal, atletiek, zwemmen, paardrijden etc.

De villa is rustig gelegen op een zonnig perceel, op zeer korte afstand van uitvalswegen, verschillen basisscholen en middelbare scholen en op zeer korte afstand van het centrum van Vught en het gezellige ’s-Hertogenbosch.

Een ideaal huis voor een gezin met kinderen en/of voor mensen die rustig en sfeervol willen wonen.