Home > Referenties: verkocht > Bosscheweg 63 Vught
  • Verkocht

Vught, Bosscheweg 63

Een zeer ruime en karakteristieke zeer sfeervolle vooroorlogse halfvrijstaand herenhuis in uitstekende staat en een grote tuin, gelegen op een uitstekende locatie in Vught, op korte fietsafstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch, met een aparte studio voor werken aan huis of voor bv huisvesting voor een au pair.

Het herenhuis heeft een grote woonkamer en suite met een authentieke schouw met open haard ( hout), een riante eetkamer en keuken, vijf ruime slaapkamers, een studeerkamer en een beschutte diepe tuin met een achterom en diverse zonneterrassen.
Het herenhuis heeft tevens een souterrain/beneden verdieping met een ruime studio met een eigen keuken, slaapkamer en badkamer (ideaal voor een ‘au pair’ of om wonen en werk aan huis te combineren). Het souterrain is voorzien van een eigen entree.

Het herenhuis is perfect gelegen en is gebouwd in 1918 en heeft de geliefde vooroorlogse uitstraling met authentieke elementen zoals paneeldeuren, hoge plafonds en visgraat parket vloer. Het herenhuis verkeert in uitstekende staat en is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen.

Het herenhuis is gelegen in een aantrekkelijke buurt in Vught op korte afstand van het NS-station, het centrum van Vught en uitvalswegen naar Tilburg, Eindhoven en Utrecht.

Op fietsafstand liggen tennis, atletiek, hockey- en voetbalvelden. Het centrum van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op een fietsafstand van circa 10 minuten. Op korte afstand zijn er verschillende scholen en sportverenigingen.

Te koop staande huizen