Home > Referenties: verkocht > Hemelrijkstraat 21b Sint Michielsgestel
  • Verkocht

Sint Michielsgestel, Hemelrijkstraat 21b

Een stijlvolle vrijstaande woning met een authentiek ontwerp en een moderne ruimtelijke indeling, die volledig voldoet aan de woonwensen anno 2015.

Hier aan de Hemelrijkstraat in Sint-Michielsgestel wordt deze nieuwbouwvilla ‘Hemelrijk Wonen’ gerealiseerd. Het plan omvat een vrijstaand landhuis, uitgewerkt in een prachtige architectuur en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het landhuis is uitgewerkt in een variant met een rietenkap die een traditioneel karakter oproept. Ook is er een variant met dakpannen uitgewerkt die de woning een eigentijdse uitstraling geeft. Binnen deze architectuur wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Het nieuwbouwplan combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Het resultaat?

Een stijlvolle vrijstaande woning met een authentiek ontwerp en een moderne ruimtelijke indeling, die volledig voldoet aan de woonwensen anno 2015.

Ook de aanblik van de woning is ‘helemaal 2015’, onder meer door het creëren van een speelse luifel die de hoek om loopt en de erker aan beide kanten van de woning de een prachtige zichtlijn in huis creëert.

In het vernieuwbouwontwerp is de woning voorzien van een ruime woonkamer, een prachtig ruime leefkeuken, drie slaapkamers waarvan een met walk-in en een ruime moderne badkamer. Daarnaast heeft de woning een ruime berging, kantoor en een vrijstaande garage. Kortom: een huis met legio mogelijkheden. Uw woonwensen zijn leidend en vormen de sleutel tot uw toekomstige droomwoning.

Uiteraard zijn er mogelijkheden de villa aan uw woonwensen aan te passen. Graag kijken wij met u mee naar de andere mogelijkheden.

Locatie
Deze woning is prachtig gelegen aan de Hemelrijkstraat in Sint-Michielsgestel. De woning ligt in een mooie laan met volwassen bomen met zowel mooie villa’s als boeren bedrijven. Sint-Michielsgestel ligt op zeer korte afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De woning heeft een zeer gunstige ligging met de voordelen van buiten wonen.

Uw contactpersoon
Gijs D. den Hollander
Register Makelaar – Taxateur Onroerende Zaken
Telefoon mobiel : 0654 654 166

Te koop staande huizen