Home > Referenties: verkocht > Venstraat 5A Sint Michielsgestel
  • Verkocht

Sint Michielsgestel, Venstraat 5A

Een bijzondere gerenoveerde twee-onder-een- kap woonboerderij met een groot bijgebouw met drie paardenboxen en een fraaie privé gelegen tuin met een paardenbak en een weide. De woonboerderij ligt op een prachtig perceel van 4.450m², vrij in de natuur en met een prachtig uitzicht over de weilanden van Sint Michielsgestel en binnen 15 fietsminuten afstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

De woonboerderij, bouwjaar 1810, is in 2017 met mooie en luxe materialen gerenoveerd en is voorzien van een open keuken, een sfeervolle woonkamer met authentieke balken in zicht en een openhaard met uitzicht over de tuin, vier slaapkamers en een moderne badkamer. De woonboerderij heeft een bijgebouw met een drie paardenboxen, een zadelruimte, een was-ruimte, een multifunctionele ruimte en een bergzolder. De paardenbak en weide zijn voorzien van een hekwerk.

De woonboerderij is landelijk maar niet afgelegen gesitueerd. De woonboerderij ligt tussen het centrum van Sint Michielsgestel (met winkels, scholen en diverse sportfaciliteiten) en ‘s-Hertogenbosch en is daardoor ideaal gelegen. Tevens zijn de uitvalswegen A2 en A59 op 5 autominuten bereikbaar.

Een buitenkans voor iemand die zeer sfeervol midden in de natuur op een prachtige locatie wil wonen.