Home > Referenties: verkocht > Rijshoeve 1 Vinkel
  • Verkocht

Vinkel, Rijshoeve 1

Een zeer bijzondere en smaakvolle villa in nieuwstaat met in totaal vier riante slaapkamers en twee badkamers, rustig gelegen op een ruim perceel in de villawijk van Vinkel. In de nabije omgeving ligt een bosrijk, landelijk natuurgebied. De lichte villa is smaakvol ontworpen en is gebouwd met gebruik van uitsluitend duurzame en luxe materialen.

De villa heeft een grand entree met vide, een lichte en ruime woonkamer met een gas openhaard en schuifdeuren naar de overdekte veranda, een werkkamer (tevens te gebruiken als studeer/slaap/kinderkamer), een woonkeuken met een serre met uitzicht over de fraaie achtertuin, een bijkeuken voorzien van een separate wasruimte en een badkamer, een dubbele garage, vier slaapkamers, een tweede badkamer en een ruime zolder.

De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, de eerste verdieping is voorzien van een prachtige brede eikenhouten vloer. De badkamers zijn voorzien van een stenen tegelvloer. Verder heeft de villa een grote oprit met voldoende parkeerplaatsen en een prachtige onder architectuur aangelegde en zonnige tuin met diverse perken, een grasveld en een zonneterras met overkapping.

Een ideaal huis voor een gezin met kinderen, maar ook zeer geschikt voor mensen die graag mooi en sfeervol willen wonen of voor mensen die wonen en werken graag willen combineren.

De villa is rustig gelegen nabij het centrum van het dorp Vinkel, ten zuiden van de A59; circa 10 rij-minuten van het bourgondische ’s-Hertogenbosch en circa 20 rij-minuten van Eindhoven en Nijmegen.

Vinkel is een dorp in de provincie Noord-Brabant gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. De Meierij van ’s-Hertogenbosch beslaat het grootste deel van Oost-Brabant. Kenmerkend voor de Meierij is het landschap met populieren. Het dorp Vinkel is een groene parel, die vanaf 1 januari 2015 deel uit maakt van gemeente ’s-Hertogenbosch.

Te koop staande huizen