Home > Referenties: verkocht > Middenweg 2 Vught
  • Verkocht

Vught, Middenweg 2

Het betreft hier een luxe, comfortabele, gerenoveerde villa, inhoud circa 850 m³, met een riante living met open haard, een ruime woonkeuken, een eetkamer met open haard, een study, een bijkeuken, vier slaapkamers, twee badkamers, een ruime zolder, een garage, een carport en een zeer zonnige tuin. Het geheel heeft een zeer hoog afwerkingniveau en bevindt zich in uitstekende staat. De villa is gelegen op een mooi perceel van 715 m², in een zeer rustige straat op een van de meeste gewilde locaties van het oude villapark van Vught direct tegenover de Vughtse Heide.

Het “Oude Villapark” in Vught wordt gekenmerkt door vrijstaande villa’s en is een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen.

Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen en een atletiekbaan. Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. vmbo, havo, atheneum en gymnasium bevinden zich op circa 5 minuten fietsen. Diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) bevinden zich op circa 10 minuten fietsen.

Het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische ’s-Hertogenbosch bevindt zich op circa 15 minuten fiets minuten.

Uw contactpersoon: Harm.A. den Hollander
Telefoon : 06 53 190 888
Email: harm@denhollander.com

Te koop staande huizen