Home > Referenties: verkocht > Theresialaan 91 Vught
  • Verkocht

Vught, Theresialaan 91

Een sfeervol en verrassend jaren dertig woning, geheel gerenoveerd met een luxe afwerking. De woning heeft een mooi aangelegde achtertuin met een groot zonneterras, een apart gelegen kantoor met een eigen entree en is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. De Theresialaan ligt in zeer een kindvriendelijke buurt.

De woning heeft een royale living met openslaande deuren naar de tuin, een ruime open keuken, een televisie/kinderkamerkamer, een bijkeuken (met een trap naar een tweede verdieping boven de bijkeuken), een besloten tuin met een groot zonneterras en grasveld, een veranda en aansluitend een ruim kantoor (met eigen entree). Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is nog een slaapkamer.

De woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, station, het centrum van Vught, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van ’s-Hertogenbosch, de Vughtse Heide en het natuurgebied “de IJzeren Man”. Op korte fietsafstand liggen vele sport faciliteiten (hockey, tennis, voetbal, zwembad etc.).

Het geheel is goed onderhouden en verkeert in uitstekende staat.

Te koop staande huizen