Home > Referenties: verkocht > Zonneweilaan 9 Vught
  • verkocht

Vught, Zonneweilaan 9

Een van de mooiste en zeer grote jaren dertig villa in het villapark van Vught met een perceelsgrootte van 2.120 m². Oorspronkelijk heeft de villa een rieten kap gehad, welke later is vervangen door een pannendak. Doordat de nieuwe eigenaar de villa waarschijnlijk zal aanpassen aan de wooneisen van deze tijd, bestaat hier de unieke kans een prachtig geheel naar eigen smaak te creëren. De villa heeft een mooie entree en een fantastische hal, die door de ligging en de lichtinval een centrale rol in het huis speelt. Verder is er op de begane grond een kinderkamer, een zitkamer met open haard, een vestiaire met toilet en garderobe, een eetkamer, een eetkeuken, een bijkeuken, een voormalige inpandige garage, die nu als extra ruimte wordt gebruikt en een grote kelder met stahoogte. Tevens is er een vrijstaande garage. Op de eerste verdieping zijn er in totaal zes slaapkamers, twee badkamers en een aparte wc. Verder is er een grote zolder met goede stahoogte, die geheel naar eigen wens kan worden ingevuld. De villa is zonnig gelegen op het zuidwesten en heeft een groot zonneterras. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om een zwembad aan te leggen.

Zonneweilaan
De Zonneweilaan is een mooie laan, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het “Villapark”. De Zonneweilaan wordt gekenmerkt door mooie villa’s met een aantal mooie en grote percelen.

Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het “Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense duinen. Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen. In de nabijheid is een goede middelbare school gelegen en verschillende goede lagere scholen. Op fietsafstand liggen hockey- en
voetbalvelden.

Te koop staande huizen