Home > Referenties: verkocht > Lekkerbeetjenlaan 128 Vught
  • Verkocht

Vught, Lekkerbeetjenlaan 128

Een rustig gelegen villa (bouwjaar 1989), circa 758 m³, met een grote living met serre en open haard, een keuken, een bijkeuken, een grote garage, die eenvoudig tot een studeerkamer of kinderkamer is aan te passen, vier slaapkamers, een badkamer, een strijkkamer, een enorme zolder en een ruime tuin.

Het geheel is altijd zeer goed onderhouden en heeft een goed afwerkingniveau en bevindt zich in uitstekende staat.

Een aparte garage met een entree via het Zonnebos is mogelijk achter in de tuin te bouwen.


Locatie:
De villa is gelegen op een mooi perceel in het villapark van Vught omgeven door vrijstaande villa's en veel groen aan zeer rustige straat in een zeer kindvriendelijke omgeving. De villa is gelegen op een zeer gewilde locatie van het oude villapark van Vught op 300 m van de Vughtse Heide.

Het “Oude Villapark” in Vught wordt gekenmerkt door vrijstaande villa’s en is een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. Het villapark grenst aan de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, dat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen. Tevens grenst het villapark aan het natuurgebied “De IJzeren Man”, een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt. In het villapark liggen twee tennisclubs met in totaal 18 tennisbanen en een atletiekbaan.

Lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium bevinden zich op circa 5 minuten fietsen.

Diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) bevinden zich op circa 10 minuten fietsen, terwijl het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische ’s-Hertogenbosch zich op circa 15 minuten fietsminuten bevindt.