Home > Referenties: verkocht > Loonsebaan 173 Vught
  • Verkocht

Vught, Loonsebaan 173

Het betreft hier een zeer sfeervolle, vrijstaande jaren dertig villa met een mooie en zonnige tuin, gelegen op een toplocatie binnen het zeer geliefde oude Villapark, recht tegenover de Vughtse Heide en op korte loopafstand van De IJzeren Man.
Het huis is oorspronkelijk gebouwd in de jaren dertig en heeft deze geliefde jaren dertig
uitstraling behouden. De villa is bijzonder smaakvol gerenoveerd met veel oog voor detail en verkeert in uitstekende staat. Het huis is zeer geschikt voor een gezin met kinderen.

De villa heeft een ruime woonkamer, een prachtige tuinkamer, een eetkeuken, een kantoor, 4 slaapkamers, een badkamer, veel bergingsruimte en een grote vrijstaande garage. De villa heeft een ruim zonneterras en een oprit op eigen terrein.
De villa staat zeer efficiënt op het perceel, waarbij men optimaal gebruik heeft gemaakt van
oppervlaktes.

Loonsebaan
De Loonsebaan is een statige, groene straat, gelegen in de van oudsher mooiste woonwijk van Vught, zijnde het oude “Villapark”. Het villapark is ontstaan doordat een aantal welgestelde Bosschenaren in de bossen van Vught hun zomerhuis bouwden. Nu is het
“Villapark” een woonwijk, gekenmerkt door villa’s, een uitermate kindvriendelijke en plezierige woonomgeving. De groene omgeving is goed bewaard gebleven. De omgeving van Loonsebaan 173 wordt gekenmerkt door villa’s met een aantal grote percelen en natuurlijk vele oude eiken.
De Loonsebaan 173 ligt tegenover de Vughtse Heide, een groot heide en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen en het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt.

Te koop staande huizen