Sint Michielsgestel, Halderse Akkers 6

VERKOCHT
  • Inhoud totaal: 713 m3
  • Woonoppervlakte: 176 m2
  • Perceelsgrootte: ca. 1500 m²
  • Bouwjaar: 1958

Wonen op een van de mooiste locaties in Sint Michielsgestel
Als je wilt wonen op een van de mooiste locaties in Sint-Michielsgestel, dan heb je nu de kans.

De locatie is zo mooi omdat deze plek eigenlijk ideaal gesitueerd is, zowel qua ligging als qua directe omgeving. Je woont hier nét buiten de bebouwde kom waardoor je profiteert van een landelijke situatie met mooie vergezichten en veel ruimte. En toch liggen alle voorzieningen op zeer korte afstand van het huis. De lagere school ligt bijvoorbeeld op slechts 800 meter. Sportverenigingen vind je al op circa 1 kilometer afstand en het centrum is ook heel erg dichtbij. Daarnaast ben je binnen 5 minuten op de A2 en sta je binnen 20 minuten fietsen midden in het centrum van Den Bosch. Hoe mooi wil je het hebben?

Het huis zelf biedt vele mogelijkheden. Het is gebouwd rond 1958 en verdient een complete renovatie naar jouw eigen smaak. Persoonlijk zouden wij alleen de buitenmuren laten staan en dan het geheel volledig opnieuw opbouwen. Daarnaast zouden wij het bijgebouw verhuizen naar de andere kant van het huis (de linkerzijde dus), om zo een prachtig vrij uitzicht over de landerijen te creëren. Onze architect heeft ter inspiratie alvast wat schetsen gemaakt, zodat je kunt zien hoe jouw ideale huis op deze droomlocatie kan gaan worden.

Sommigen kopers zullen overwegen om het bestaande huis geheel af te breken en een complete nieuwbouw uit te voeren. Dan mag je conform het bestemmingsplan bouwen met een maximale bruto inhoud van 600 m³, exclusief de onderkeldering, met eventueel een extra vergroting van 10%.
Maar als je de buitenmuren laat staan, mag je ook binnen de bestaande contouren van het huis bouwen. En dan heb je een huis van circa 713 m3 groot. In beide gevallen mag je uiteraard een bijgebouw zetten met een oppervlakte van nog eens 100 m2.

Ben je net zo super enthousiast als wij? Neem contact op met Den Hollander Vastgoed Wonen voor antwoord op al je vragen en/of het inplannen van een bezichtiging.

Uw contactpersoon
Mr Gijs D. den Hollander
T: 073 657 34 44
E: contact@denhollander.com

NVM Funda National Monumentenorganisatie NWWI KWF