Home > Referenties: verkocht > Dennensteeg 3 (gemeente Schijndel) Sint Michielsgestel
  • Verkocht

Sint Michielsgestel, Dennensteeg 3 (gemeente Schijndel)

Een onder architectuur van Peer Bedaux gebouwde vrijstaande villa met een royale inrit. De villa uit 1994 heeft een inhoud van circa 1.001 m³ en is in uitstekende staat. De moderne villa heeft een grote living, een woonkeuken, een bijkeuken, een study, een tuinkamer c.q. slaapkamer, een werkkamer, drie slaapkamers, twee badkamers, een grote garage en twee bergingen. Perceel van 6.605 m².

Het geheel bevindt zich in een uitstekende staat en is een ideaal huis voor een gezin met kinderen, die graag mooi en sfeervol willen wonen. Ook zijn er mogelijkheden voor huisvesting van een au pair. De villa is gelegen op een uniek, rustige, groene locatie grenzend aan het prachtige wandelgebied ’t Creijspot en heeft een weids uitzicht over de landerijen. ’t Creijspot maakte oorspronkelijk deel uit van een groot oerbos tussen Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Middelrode, genaamd ’t Woud. Volgens mondelinge overlevering, die teruggaat tot de 19e eeuw, zou hier een heilige eik hebben gestaan. De hedendaagse benaming van het gebied is Kraaienspot.

De villa is gelegen net buiten de bebouwde kom van Sint Michielsgestel op 1.800 m van het centrum van Sint Michielsgestel op fietsafstand van een lagere school, een middelbare school, het centrum van Sint Michielsgestel, diverse sportfaciliteiten zoals voetbal, tennis, hockey en golf. Het centrum van de Bourgondische hoofdstad van Brabant met zijn winkels en gezellige restaurants is gelegen binnen 9 km.

Deze woning is voorzien van dubbel glas. Er is sprake van luchtverwarming middels een Brink luchtverwarmingssysteem. Luchtverwarming is het enige systeem waarmee de woning, naast verwarmen, ook geventileerd en gekoeld kan worden. Warm watervoorziening geschiedt via een geiser. Gezien de leeftijd van de woning wordt de aanwezigheid van asbest niet uitgesloten.