Home > Referenties: verkocht > Theresialaan 91 Vught
  • Verkocht

Vught, Theresialaan 91

Een zeer ruime en verrassende jaren dertig woning met bijzonder mooie uitstraling, geheel gerenoveerd met een luxe afwerking en in uitstekende staat. De woning heeft een mooi aangelegde achtertuin met een groot zonneterras en een achterom en is uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. De Theresialaan ligt in een zeer kindvriendelijke buurt op korte afstand van scholen en winkels.

De woning heeft een royale living met openslaande deuren naar de tuin, een ruime moderne open keuken, een grote speelkamer, een bijkeuken, een tuinkamer en een studeerkamer te bereiken met een vaste trap en een kelder. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer. Het huis heeft een afgesloten tuin met een groot zonneterras, een overdekte veranda en een kunstgrasveldje met trampoline.

De woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, station, het centrum van Vught, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van ’s-Hertogenbosch, de Vughtse Heide en het natuurgebied “de IJzeren Man”. Op korte fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, zwembad, etc.).

Te koop staande huizen