Home > Referenties: verkocht > Heirust 3 Rosmalen
  • Verkocht

Rosmalen, Heirust 3

Het betreft hier een ruime en vrijstaande villa met vrijstaande grote garage en een grote en zonnige tuin in uitstekende staat gelegen met veel privacy in een zeer rustige, groene en kindvriendelijke locatie in Rosmalen in de wijk Molenhoek.

De villa heeft een ruime woonkamer met een apart eetgedeelte, een luxe woonkeuken met veel lichtinval en openslaande deuren naar de achtertuin, een grote bijkeuken, in totaal vier slaapkamers waarvan een ouderslaapkamer met aangrenzende badkamer (recent) en drie overige slaapkamers, een extra badkamer en twee ruime zolders met ramen en veel opbergruimte. De villa is het jaar 2001 geheel gerenoveerd en voorzien van hoogwaardige materialen. Onlangs is de villa nog verder gemoderniseerd. De villa is in uitstekende staat en is zeer geschikt voor een gezin met kinderen.

De villa ligt in een rustige doodlopende straat in de wijk Molenhoek. Molenhoek heeft zijn eigen zeer complete winkelpassage die voorziet in alle dagelijkse benodigdheden. Het uitgebreide centrum ligt op ongeveer 5 minuten fietsafstand; dit geldt eveneens voor het station en diverse sportvoorzieningen. In deze wijk is een lagere school en een middelbare school. Rosmalen is een landelijk gelegen, rustig dorp gelegen aan de noordzijde van ’s-Hertogenbosch en ligt op enkele minuten autorijden van de snelweg en 10 minuten van het centrum van ’s-Hertogenbosch.