Home > Referenties: sold > Weislag 13 's-Hertogenbosch
  • Verkocht

's-Hertogenbosch, Weislag 13

Wilt u wonen in een sfeervol en goed onderhouden villa, in een oase van rust en groen op een hele mooie en rustige locatie, dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit uw huis ; een fraaie familie villa met 4 slaapkamers en extra kamers op de begane grond, een ruime lichtinval, veel privacy en een groot perceel.

Deze villa heeft een ruime woonkamer met houtkachel. Aansluitend is er de gezellige eetkamer (2012) met vloerverwarming en schuifpui naar de geweldig mooie zonnige tuin met waterpartij en buitenkeuken die u ultieme rust en privacy geeft. De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en is er een tv kamer c.q. gameroom. De inpandige garage (2007) met op afstand bedienbare garagedeur en een keukenblok biedt ruimte aan 2 auto’s. De garage kan ook gemakkelijk bij het huis betrokken worden zodat daar nog een hele grote ruimte voor bijvoorbeeld kantoor of een extra kamer gecreëerd kan worden.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer (2012) met separaat toilet. Tevens is hier een aparte waskamer. Boven de eerste verdieping is er een vliering, te gebruiken als bergzolder.
De tuin is zeer ruim en is mooi aangelegd met een groot zonneterras. Achter in de tuin bevindt zich een houten berging. Het huis is rondom voorzien van verlichting en de tuin ligt een beregeningsysteem met grondwaterpomp.

Engelen is een op zichzelf staand dorp met verrassend veel faciliteiten op het gebied van golf, tennis, voetbal en een sportcomplex met indoor activiteiten. Verder zijn alle faciliteiten zoals scholen en winkels op korte afstand gelegen. De diverse uitvalswegen bieden u binnen enkele minuten toegang tot de A2 en de A59. En met ca. 20 minuten fietsen staat u in het centrum van het mooie 's-Hertogenbosch. Daarnaast heeft u op loopafstand een natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen met de hond en als het in de zomer lekker warm is, fiets u naar het Engelermeer om een frisse duik te nemen in het water. Ook op de golfbaan, met een restaurant voor lunch of diner of zomaar een drankje op het terras is het goed vertoeven.

Engelen in cijfers
De wijk- en buurtmonitor 2016 geeft een goed beeld van Engelen. Engelen heeft zich in de loop
der jaren ontwikkeld als een typisch forensendorp met veel vrijstaande woningen en groen. In Engelen wonen ruim 5.800 inwoners; meer jongeren dan gemiddeld en minder ouderen. De gemiddelde WOZ-waarde van de woningen is het hoogst van alle wijken.
De woningen in Engelen krijgen de score ‘zeer sterk’. Er staan veel dure koopwoningen die door de bewoners met een rapportcijfer van 8,4 zeer goed beoordeeld worden. Het rapportcijfer voor de woonomgeving is met een 8,0 eveneens erg hoog.
Daarnaast scoort Engelen sterk op de thema’s samenleven en leren. Zo valt op dat het rapportcijfer voor tolerantie vrij hoog is, evenals het percentage bewoners dat vindt dat buurtbewoners op een prettige manier met elkaar omgaan. Ook het percentage bewoners dat zich medeverantwoordelijk voelt voor de leefbaarheid in de eigen buurt, is met 85% hoog. Het basisonderwijs scoort sterk omdat de tevredenheid met het basisonderwijs hoog is, terwijl het aandeel 5 t/m 12 jarigen dat verzuimt bijzonder laag is. Het verzuimcijfer is ook bij het voortgezet onderwijs laag.

Properties for sale