Home > Referenties: verkocht > Marggraffstraat 20 Vught
  • Verkocht

Vught, Marggraffstraat 20

Een ruim en sfeervol vooroorlogse woning in uitstekende staat met aan de achterzijde een ruime eetkeuken. De woning is onder architectuur van A. Meylink gebouwd. De woning is gelegen in een zeer kindvriendelijke en geliefde jaren dertig buurt in een rustige straat. Een ideaal huis voor een gezin met kinderen of een ieder die graag mooi en sfeervol wil wonen.

De woning heeft een zeer ruime woonkamer, een woonkeuken met bijkeuken, vier slaapkamers (met mogelijkheid om een slaapkamer om te bouwen tot twee slaapkamers waardoor er vijf slaapkamers ontstaan), twee badkamers en een kleine garage (nu niet te gebruiken voor stalling van een auto). Tevens heeft de woning een oprit en een op het westen gelegen fijne tuin.

De woning is op korte afstand gelegen van uitvalswegen, het NS station, verschillende basisscholen en een middelbare school, het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch. Op korte fietsafstand liggen vele sportfaciliteiten (o.a. hockey, tennis, voetbal, zwembad, etc.).

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Marggraffstraat
De Marggraffstraat is een autoluwe eenrichtingsverkeer straat en ligt in het centrum van Vught, op korte fietsafstand van de Vughtse Heide, een groot heide- en bosgebied met daarin natuurlijke vennen, wat doorloopt tot aan Den Bosch en de Drunense Duinen en het natuurgebied “De IJzeren Man”, een prachtig natuurgebied waar veel gezeild en gezwommen wordt. Lagere scholen en een middelbare school zijn op zeer korte afstand gelegen.

Te koop staande huizen