Home > Aanbod: te koop > Victorialaan 18 Vught
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht
 • Verkocht

Vught, Victorialaan 18

 • Type: Woning
 • Inhoud totaal: 718 m3
 • Gebruiksoppervl. wonen: 190 m2

Geweldige jaren '30 woning met een zeer ruime tuin in een romantische buurt. Het huis is op de begane grond helemaal af. De bovenverdieping kun je in je eigen stijl helemaal perfect maken.

Het is heel aangenaam wonen in de straatjes rond het Mariaplein in Vught. Een typische Jaren '30 wijk, met brede straten, grote plantsoenen, een knus speeltuintje en een jeu de boules baan. Echt een rustige wijk waar de kinderen nog op straat spelen en bij elkaar binnenlopen. En waar de buurtbewoners ‘s zomers strijden om de jeu de boules beker en ‘s winters voor elkaar koken tijdens een 'running dinner'.

Hier is het leven een feest...
Dit verrassend ruime huis is echt een feest om in te wonen. En je kunt het nóg leuker maken door wat extra slingers op te hangen. De begane grond is geheel gerenoveerd met toepassing van de allerbeste materialen en moderne domotica. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het regelen met de huis-app: verlichting, muziek, airco, gordijnen of sproeiers in de tuin. Het huis heeft beneden overal vloerverwarming, en beneden en in twee slaapkamers een geluidsvriendelijke airconditioning. In de winter kom je daardoor altijd thuis in een comfortabel warm huis, en tijdens warme zomers is dit huis een verademing!
De huidige eigenaren vonden een nieuw woonproject terwijl ze hier nog niet helemaal klaar waren. De bovenverdieping is voor het laatst gerenoveerd in de jaren '80 en moet dus nog aangepast worden aan de eisen van deze tijd. Alles doet het en je kunt er prima slapen en douchen, maar het mist nog de ultieme perfectie van beneden.

Een rondleiding? We beginnen met de keuken.
Achter de prachtige jaren '30 voordeur met een soort stralenkrans van glas-in-lood raampjes vinden we de hal met garderobe. Direct daarna kom je binnen in de woonkeuken, helemaal op maat gemaakt en voorzien van de laatste trends. Zoals een afvalbak die opengaat als je je voet ervoor houdt, een Quooker, een afzuigunit geïntegreerd in de inductieplaat en een werkblad van onverwoestbaar corian, uit één stuk met afgeronde hoeken. Dus zeer hygiënisch en veilig. In de kastenwand zijn naast de hoge koelkast ook 2 topmodellen ovens verwerkt: een combinatie oven-magnetron en een combinatie oven-stoomoven. Vanuit de keuken heb je een verrassend doorkijkje op de woonkamer en via de stalen raampartij op de tuin daarachter. Zodat je ook tijdens het voorbereiden van de maaltijd contact houdt met het leven in en om het huis.

Eetkamer met design inbouwhaard
De eethoek ligt bij de keuken en biedt plaats aan een reusachtige tafel met ruimte voor wel tien gasten. Opvallend element is hier de strak in een wand verwerkte open haard met glasscherm, die met een conversiesysteem warme lucht door de hele kamer verspreidt. Zo combineer je het nuttige met het aangename van een knisperend écht houtvuurtje. Let ook op de decoratieve verticale houtopslag. Daar kunnen genoeg blokken in voor wel een week intensief stoken.

Werken en wonen gescheiden
Aan de voorkant van het huis vind je een grote werkkamer, die extra cachet krijgt door de fraaie gewelfde erker. Deze kamer is ook heel geschikt als chill- of gameroom, of als speelkamer. Een mooie hangende schuifdeur zorgt dat je de kamer kunt afsluiten.
Aan de achterkant is het huis uitgebouwd tot een superruime woonkamer met opvallende elementen. Zo is er een prachtige grote inbouwkast met chique televisie-nis. De achtergevel is uitgevoerd in slanke staalprofielen met hoog rendement glas, waardoor de licht eiken parketvloer schier ongemerkt lijkt over te gaan in het houten terras in de tuin. De woonkamer baadt bovendien in het licht door een 3 meter lange lichtstraat. In de woonkamer is verder een discreet weggewerkte trap naar de ruime proviandkelder.

Lekkere tuin met verschillende zitjes
De tuin ligt op het Oosten, zodat de ochtendzon in de woonkamer valt. Er zijn diverse terrassen en speelplekken ingericht, zowel in de zon als in de schaduw van een grote boom, een stevige beuk die de tuin een romantische sfeer geeft. Maar of je nu binnen zit of op het terras, het voelt hier of je in Frankrijk op vakantie bent doordat je aan alle kanten uitkijkt op mooie jaren ‘30 monumenten. Achter in de tuin staat een onverwacht(!) grote schuur met ruimte om te klussen, fietsen te stallen en de tuinmeubelen en barbecue op te slaan. Aan het einde van de dag kun je op het terras voor deze schuur gaan zitten om van de avondzon te genieten. Met een glaasje van het een of ander en uitzicht op je eigen heerlijke huis.

De verdieping: werk in wording
Zoals gezegd is er op de verdieping nog het nodige te renoveren. Je kunt hier naar hartenlust bouwen of verbouwen. De verkopers hebben samen met een architect al wat ideeën ontwikkeld voor boven, die ze in een later stadium van het verkooptraject graag met serieuze gegadigden delen.
Momenteel zijn er drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Je kunt hier eventueel een slaapkamer opofferen voor een walk-in closet.
Op 2 hoog zijn nog eens twee slaapkamers, een badkamer en een was- en strijkruimte te vinden. Plus de vaste trap naar de zolder met nog veel ruimte voor opslag. Er is al begonnen met de renovatie van de badkamer op de 2e etage. De leidingen zijn gelegd, de douche is aangesloten op het warmte-terugwin systeem, het dakraam is nieuw en de tegelvloer ligt klaar. U kunt het naar eigen smaak afmaken. Bovendien is er al een vergunning voor een bredere dakkapel in de slaapkamer aan de achterzijde.

Nog even op een rijtje
Het betreft hier een volumineus huis met nog wat ontwikkelruimte op de verdiepingen. De begane grond is gerenoveerd met een zeer hoog afwerkingsniveau en topkwaliteit materialen. Er is een groene, gevarieerd ingerichte tuin met veel privacy en het staat in een van de leukste en levendigste buurten van Vught. Vught is sowieso een prettig dorp om in te wonen. Met een speeltuintje letterlijk om de hoek en op maar 5 minuten fietsen van het centrum en van het strand bij de IJzeren man. Het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ is op loopafstand en je fietst binnen 10 minuten naar het bruisende centrum van Den Bosch. Je hebt bovendien prima verbindingen met de rest van Nederland. Zo ben je via de A2 binnen een uur in Amsterdam, en de trein vanaf station Vught doet er 59 minuten over.

Interesse? Neem contact op!
Het huis heeft bijna circa 85 jaar geschiedenis en wacht nog een mooie toekomst. Neem snel contact op!


English version

Fabulous 1930s property with huge garden in a fantastic neighbourhood. The ground floor of the house has been completely renovated, with the upstairs ready to be refurbished to your taste.

The area in the vicinity of the Mariaplein in Vught is a wonderful place to live. With typical 1930s houses and wide streets, large public gardens, a play area and a boules court, this is a peaceful, friendly neighbourhood where the children play outside in the street and in each other’s houses. And where the local residents compete for the boules trophy in the summer and cook for one another during a ‘running dinner’ in the winter.

Enjoy the good life in this delightful home
This surprisingly spacious house is a true gem. The ground floor has been entirely renovated using top quality materials and incorporating modern domotics. You name it, you can control it via the home app: lighting, music, air-conditioning, curtains or garden sprinklers. There is underfloor heating throughout the ground floor, as well as low-noise air-conditioning, which two of the bedrooms also enjoy. This ensures you always come home to a warm house in the winter, while in hot summers the house is a breath of fresh air!
The current owners found a new property before completing the rest of the renovations. While everything upstairs is fully functioning and perfectly liveable, it was last refurbished in the 1980s and needs to be modernized to match the perfection of the ground floor.

The kitchen
The beautiful 1930s front door with stunning stained-glass windows opens into the hall with coat closet. This leads directly into the kitchen-diner, entirely custom-designed and equipped with all the latest trends, including a foot sensor rubbish bin, Quooker, induction hob with built-in extractor and highly durable Corian worktop made from one single slab with rounded edges. This makes the worktop exceptionally safe and hygienic. Incorporated within the wall units are a large refrigerator and two top-of-the-range ovens: a microwave combi oven and a combi steam oven. From the kitchen you can see through to the living room and the garden behind; with this, you can keep up with the goings on in and around the house while you’re cooking.

Dining area with built-in designer fireplace
The dining area has space for a huge table seating up to 10 guests. Another striking feature is the sleek designer fireplace with glass door, built into the wall, which disperses warm air throughout the whole room via a conversion system. This serves to combine the practical with the aesthetic of a wonderful real wood fire. There is also a decorative vertical wood storage unit, with enough space to hold a week’s worth of firewood.

Separating work and home
At the front of the house is a large home office with beautiful bay window. This room would also make an ideal chillout or games room, or children’s play room. Thanks to the attractive suspended sliding door, the room can be separated off.
The house has been extended to the rear to create an exceptionally large living room. With a three-metre-long skylight, the living room is flooded with light. Other striking features include the large built-in wall unit with stylish TV alcove. Energy-efficient glass doors with elegant steel frames lead out onto the rear garden, with the light oak parquet living room floor blending seamlessly with the wooden terrace outside. There is also a concealed staircase leading down to the spacious root cellar.

Lovely garden with a variety of seating areas
The garden is east-facing, so the living room catches the morning sun. There are a variety of terraces and play areas, both in sunny parts of the garden and in the shade of a large beech tree which gives the garden a romantic atmosphere. Whether you’re inside the house or out in the garden, the views of 1930s listed houses in all directions makes it feel as if you’re on holiday in France. At the back of the garden is a surprisingly spacious shed with space for doing DIY, housing bicycles and storing the garden furniture and barbecue. At the end of the day you can relax on the terrace in this part of the garden and enjoy the evening sun, with a glass of something and a view of your own beautiful home.

Upstairs: a work in progress
As already mentioned, the upstairs of the house still needs to be updated, so you can renovate to your heart’s content. The owners have already developed some ideas with an architect, which they will be happy to share with serious buyers during the later stages of the sales process.
There are currently three bedrooms and a bathroom on the first floor. One of the bedrooms could be converted into a walk-in wardrobe(s) if desired.
On the second floor are a further two bedrooms, a bathroom and a laundry room, plus the fixed staircase up to the attic with ample storage space. Work has already started on the second-floor bathroom: the pipes have been fitted, the shower connected to the heat recovery system, a new skylight installed and new tiled floor fitted. The bathroom can be finished to your own taste.
A permit has also been secured to install a wider dormer window in the rear bedroom.

To summarize
An enormous house with scope for development of the upper floors. The ground floor has been fully renovated with an exceptional eye for detail and using top quality materials. There is a charming garden with a range of seating and play areas and a high degree of privacy. The property is situated in one of the friendliest and most sought-after neighbourhoods of Vught, itself a delightful village in which to live. With a play area literally on the corner and the village centre and the beach of the IJzeren Man lake just a 5-minute cycle ride away, the location of this property is second to none. The nature reserve ‘Het Bossche Broek’ is within walking distance and the lively centre of Den Bosch just 10 minutes away by bicycle. What’s more, there are great connections to the rest of the country, with Amsterdam just an hour’s drive away via the A2 or 59 minutes by train from Vught station.

Interested? Contact us!
With some 85 years of history behind it, this house is awaiting its future.
Contact us!


Details

 • Type: Woning
 • Inhoud totaal: 718 m3
 • Gebruiksoppervl. wonen: 190 m2
 • Perceelsgrootte: 346 m2
 • Bouwjaar: 1938
 • Datum van aanvaarding: in overleg
 • Prijs: Verkocht