Home > Aanbod: stille verkoop > Villapark Vught
  • € 2.060.000,- k.k. Stille verkoop

Vught, Villapark

Een op toplocatie gelegen luxe, comfortabele, onder architectuur gebouwde villa. De villa heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is rustig gelegen te midden van het villapark Vught. Perceelsoppervlakte 2.175 m².

De villa heef een riante living met open haard, een ruime woonkeuken met open haard, vier slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een ruime zolder, een inpandige garage voor drie auto’s, een wijnkelder, een kantoorruimte met zelfstandige entree en een zeer zonnige tuin met verwarmd zwembad en veranda. Ideaal wonen voor een gezin met kinderen en/of wonen en werken aan huis te combineren.


Locatie
De villa is perfect gelegen op een zonnig perceel in een rustige straat op een gewilde locatie in Vught-Noord op korte afstand van: het natuurgebied “De IJzeren Man”, een aantrekkelijk meertje waar gezeild en gezwommen wordt; lagere scholen en een scholengemeenschap met o.a. havo, atheneum en gymnasium bevinden zich op circa 5 minuten fietsen; diverse sportfaciliteiten (tennis, voetbal, atletiek, hockey, golf, manege, etc) bevinden zich op circa 10 minuten fietsen; het centrum van de bruisende hoofdstad van Brabant het Bourgondische ’s-Hertogenbosch bevindt zich op circa 15 minuten fietsminuten.

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand tot ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 25.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forenzendorp. Vught ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Het betreft hier een villa "in de stille verkoop" voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met ondergetekende, die u in overleg diverse details over deze bijzondere woning zal verstrekken.

Uw contactpersoon
Mr Gijs D. den Hollander
Tel: 073- 657 34 44
E-mail: contact@denhollander.com

Anderen bezochten ook