Wat is mijn huis waard?

U wilt binnen 5 minuten een softwarematig geschatte waarde van uw woning waar u écht wat aan hebt? Wij geloven daar niet in. Deze programma’s werken soms prima voor het lagere en middensegment, maar zijn niet te gebruiken voor het segment waarin wij actief zijn. Immers, voor onze klanten betekent een afwijking van een paar procent al gauw het verschil tussen een goede deal en een bijzonder goede deal!

U krijgt van ons dan ook geen computermodel. Wij bepalen persoonlijk met al onze ervaring en kennis de verkoopprijs van uw huis. We doen dit aan de hand van een uitgebreid onderzoek naar de sterke punten van uw woning en een grondige analyse van de actuele markt. Met alle kunde die wij in ruim 20 jaar hebben opgebouwd stellen wij een op maat gesneden advies op, waarmee u écht geholpen bent. U krijgt daarmee een goed inzicht hoe de markt in elkaar zit en hoe de verkoopprijs van uw huis tot stand komt. Daarmee bent u veel beter geholpen dan met een geautomatiseerde prijsberekening van uw huis. En onze maatwerk-waardebepaling is nog gratis ook.

Wilt u weten wat uw huis écht waard is? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, zodat we op korte termijn kennis kunnen maken en wij op een professionele wijze antwoord kunnen geven op uw vragen.